5 Redenen om ZanitaZ Skin Care te gebruiken.

 1. Pantser voor je huid

  Probiotica beschermen je huid tegen pathogenen (slechte bacteriën): ze vormen een schild en gebruiken alle voedingsstoffen op, waardoor de slechteriken niet meer goed kunnen koloniseren op je huid. 
  Daarnaast produceren probiotica ook antimicrobiële peptiden die het leven van de pathogenen sowieso erg moeilijk maken.

 2. Barrièrefunctie

  'Tight junctions' kun je beschouwen als een soort stiksels tussen de huidcellen die vocht binnenhouden en toxines en pathogenen buitenhouden. Tight junctions zijn essentieel voor een optimale barrièrefunctie van de huid. Aangetoond is dat probiotica de kwaliteit en hoeveelheid van deze tight junctions verhogen.

 3. Overgevoeligheid

  Levende probiotica-bacteriën communiceren met het immuunsysteem van je huid om het in toom te houden en ervoor te zorgen dat je huid niet gaat overreageren. 
  De verbetering van de barrièrefunctie zorgt er sowieso al voor dat er minder of geen pathogenen de huid kunnen binnendringen. 

 4. Probiotica hydrateert

  Probiotische bacteriën produceren hyaluronzuur, een superhydraterend stofje dat in de huid vocht aan zich kan binden: noem het een 'vochtmagneet'. Verder voorkomen ze verdamping aan de oppervlakte van je huid en verhogen ze de hydratatie sowieso door de verbeterde
  barrièrefunctie.
 5. pH

  Met het ouder worden wordt de pH-waarde van je huid steeds hoger. ZanitaZ probiotica-bacteriën produceren melkzuur en andere zuren die je pH-waarde rond de optimale waarde van 4,5 à 5 houden. Elke ondersteuning om de pH-waarde optimaal te houden zal je huid op prijs stellen


ZanitaZ Skin care bevat onder andere levende probiotica die daadwerkelijk de samenstelling van je microbioom kunnen veranderen om zo de huid in positieve zin te verbeteren. 

laat een reactie achter

Categorieën