ZanitaZ tegen zwemmerseczeem

Merkbaar minder irritatie, zichtbaar betere huid. Dankzij ZanitaZ  zwemmerseczeem druppels.

AL BINNEN ENKELE DAGEN NEEMT DE JEUK AF EN ZIET U DE HUID VERBETEREN.

Zwemmerseczeem (ook wel bekend als voetschimmel) is een reactie van het lichaam op een schadelijke bacterie. Eigenlijk is zwemmerseczeem een allergische reactie: Ons immuunsysteem probeert de indringer buiten te houden. 

Wanneer u in aanraking komt met deze bacterie, is het moeilijk om er van af te komen. Om besmetting te voorkomen is het verstandig om altijd badslippers te dragen bij het douchen bij bijvoorbeeld sportscholen of hotels. 

Bescherm uzelf


Overal om ons heen bevinden zich bacteriën en andere micro-organismen. Deze zijn te klein voor ons om te zien. Slechts een klein aantal van deze micro-organismen is schadelijk voor ons. Wanneer je opeens eczeem, jeuk of huiduitslag hebt, is de kans groot dat een kwaadaardige bacterie het immuunsysteem heeft doorbroken. Tijd om er iets tegen te doen! 

Zanitaz is een revolutionair middel. Het is een unieke vloeistof waar in sommige micro-organismen maanden lang kunnen slapen. In ons laboratorium vullen wij de vloeistof met slapende, onschadelijke micro-organismen die wij geselecteerd hebben omdat ze goed zijn voor mens en dier
Wanneer de vloeistof in contact komt met vocht, ontwaken de micro-organismen uit de vloeistof en gaan ze aan het werk. Ze beginnen direct met het herstellen van de natuurlijke balans en verdrijven de kwaadaardige bacteriën. 

Dit blijkt heel goed te werken tegen zwemmerseczeem: De ZanitaZ probiotische bacterie zorgt ervoor dat de zwemmerseczeem bacterie geen kans krijgt.

Gebruik ZanitaZ de eerste twee weken 2x per dag. U zult a snel merken dat de jeuk en irritatie verminderen. Gebruik het daarna alleen wanneer u jeuk of irritatie ervaart. 

 

Voor en na foto van de behandeling van voetschimmel of zwemmerseczeem met zanitaz